cookie-og-privatlivspolitik
Koncerten bliver optaget i Maarstricht en af dagene før visningen i biografen og efterfølgende forsynet med danske undertekster.
Koncerten bliver optaget i Maarstricht en af dagene før visningen i biografen og efterfølgende forsynet med danske undertekster.
Foto: PR

Extra Posten

Rieu byder op til dans

Stadig billetter til André Rieus Maarstricht 2019-koncert, når den vises i Søllested Bio 27. og 28. juli.
22. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Et af sommerens store biografevents for musikelskere er uden tvivl André Rieus årlige Maarstricht-koncert, som kan opleves i Søllested Bio og Kulturhus lørdag 27. juli klokken 20 og søndag 28. juli klokken 16.

Koncerten bliver optaget i Maarstricht en af dagene før visningen i biografen, og efterfølgende forsynet med danske undertekster, således at optagelsen er af samme tekniske standard som en biograffilm - ikke afhængig af et satellitsignal.

André Rieu byder op til dans med "Shall We Dance?", som publikum kan nyde fra biografens komfortable sæder. Han viser sin smukke og historiske by, der har specielle minder ikke kun for ham men også for hans fans over hele verden. André ledsages af sit 60 mand store Johann Strauss-orkester, som han har rejst med i hele verden i mere end 30 år sammen med mere end 100 dansere.

André Rieu udtaler:

- Endnu en gang er jeg glad for at byde fans fra hele verden velkommen til min hjemby Maastricht. Det er altid magisk for mig at optræde i min egen by. Dette år vil være ekstra specielt, når jeg optræder med det, der står mit hjerte nærmest, nemlig vals. Kom med på min eventyrlige rejse, hvor jeg håber, at publikum vil komme valsende ind i biografen.

Med særlige gæster, overraskelser samt nogle berømte sopraner og tenorer vil André i år fejre den sande musik i hjertet - vals.

For mange mennesker er André Rieu's biografkoncerter et af årets højdepunkter. Det er Good Morning Britains Charlotte Hawkins, der er vært, og hun tager publikum med bag kulissen og interviewer helt eksklusivt André på scenen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce