cookie-og-privatlivspolitik
Her ses første inrigger på vandet under standerhejsning i Nakskov Roklub 31. marts.
Her ses første inrigger på vandet under standerhejsning i Nakskov Roklub 31. marts.
Foto: Privat

Extra Posten

Ro-DM på Nakskov Fjord

Til august er Nakskov Roklub vært for DM i langdistancekaproning.
11. april 2019 kl. 08:39 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

31. marts var der standerhejsning i Nakskov Roklub. Formand Poul-Erik Wulff-Høyer bød velkommen til de omkring 60 fremmødte og til Lolland Kommunes viceborgmester Henrik Høegh, som var indbudt til at holde årets standerhejsningstale.

To roere fik udemærkelser. Den ene var Thony Nissen, som fik guldpagaj for 562 roede kilometer i kajak. Den anden var Willy Mølgaard, som fik guldåre for 1011 roede kilometer i inrigger.

To medlemmer, som har været i Nakskov Roklub i 50 år, blev ligeledes hædret.
De blev begge meldt ind i klubben i foråret 1969. Leif Thygesen, som er den ene af de to, blev meldt ind 13. april 1969. Henning Clemmensen blev meldt ind i klubben 21. april - altså kun otte dage efter Leif.


DM i langdistancekaproning

24. august står Nakskov Roklub som vært for DM i langdistancekaproning, som vil blive roet på distancer à 10 og 25 kilometer på Nakskov Fjord. Sideløbende hermed vil Nakskov Skibsværfts Roklub være vært ved en coastalregatta, som roes på en trekantbane i Savnsø Vig. Der forventes ca. 175-200 deltagere.

- Dette arrangement har jeg store forventninger til. Jeg ser frem til samarbejdet de to roklubber imellem og håber, det kan være med til at forme fremtiden, sagde Poul-Erik Wulff-Høyer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce