cookie-og-privatlivspolitik
Landkortet er til salg. Det er hvalpen Carl til gengæld ikke, siger Henrik Friis.
Landkortet er til salg. Det er hvalpen Carl til gengæld ikke, siger Henrik Friis.
Foto: lr

Extra Posten

Røverkøb i Nordlunde

Inventar fra lukkede flygtningecentre kan nu købes billigt hos Dem fra Nordlunde.
10. juli 2018 kl. 12:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Her er stabler af stole i alle størrelser, rækker af garderobeskabe i metal, hæve-sænkeborde, makulatorer i hobetal, lamineringsmaskiner, tastaturer og ikke så få brugbare pc?er. Spiseborde, køleskabe, kontorstole ? alt af god kvalitet og næsten ikke brugt.

Henrik Friis viser rundt i lagerhallen i trælasten Dem fra Nordlunde, som han ejer sammen med sin bror, og hvor der primært er fyldt op med byggematerialer fra nedrivning ? dog pt side om side med inventar fra nedlagte flygtningecentre, som Henrik Friis har opkøbt i auktionscentre rundt om på Sjælland.

- Jeg har købt stort ind, afslører Henrik Friis, som måtte have fragtet sine indkøb til Nordlunde i mere end 20 flyttebiler. Blandt andet købte han omkring 1.000 stabelstole. De er gået som varmt brød. Knap 150 er tilbage her mindre end to måneder efter auktionerne. Står du og mangler et landkort til at hænge op på væggen, så kan du få kort over både Danmark og Europa i Nordlunde.

Inventaret fra de nedlagte flygtningecentre er blevet solgt, da det vil være alt for dyrt at opmagasinere dem på ubestemt tid. 

Møblerne og kontorinventaret har tiltrukket mange kunder, som aldrig før har lagt vejen forbi trælasten i Nordlunde, så på flere måder har der været tale om en god investering, mener Henrik Friis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her