cookie-og-privatlivspolitik
På Frederiksdal hørte Mette Frederiksen om vindmøller og kirsebærvin.
På Frederiksdal hørte Mette Frederiksen om vindmøller og kirsebærvin.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

S-formand hørte om grøn energi

På Vestlolland besøgte Mette Frederiksen Frederiksdal og Nakskov Politistation.
15. oktober 2018 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Valgkampen er så småt ved at gå i gang, hvilket resulterede i, at Lolland Kommune onsdag i sidste uge havde besøg af hele to toppolitikere. Mens sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) besøgte Maribo Sundhedscenter, var socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, en tur på Vestlolland.


Vin og vind

På Frederiksdal fortalte Mette Rix sin navnesøster om kirsebærplantagen og fremstillingen af kirsebærvin, mens direktør Poul Erik Lauridsen fra Gate 21 berettede om Lollands store produktion af vindenergi.

Senere gik turen ind til Nakskov Politistation, hvor borgmester Holger Schou Rasmussen satte fokus på centraliseringens bagside. Som et trist eksempel viste han sin partiformand den store gamle bygning, der for 10-15 år siden var arbedjsplads for omkring 100 mennesker og i dag nærmest står tom efter en - alt for - gennemgribende centralisering, fx en politireform og en domstolsreform.

- For Lolland og Nakskov har centraliseringen næsten kun betydet tab af arbejdspladser. Det ville jeg gerne sætte fokus på over for Mette Frederiksen, sagde Holger Schou Rasmussen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce