cookie-og-privatlivspolitik
Sasithorn og Susanne ser frem til at arbejde sammen.
Sasithorn og Susanne ser frem til at arbejde sammen.
Foto: Tim Flor

Extra Posten

Salon Inn flytter

Susanne Jørgensen lukker Salon Inn og flytter over til Massage & Beauty Salonen på den anden side af gaden.
30. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

I mere end 25 år har Susanne Jørgensen været indehaver af Salon Inn. Men nu lukker hun sin frisørsalon i Nygade 4c for at flytte over på den anden side af gaden, hvor hun fremover skal samarbejde med Satithorn i Massage & Beauty Salonen.

- Jeg har i mange år tænkt på, at jeg gerne ville have et samarbejde med en, der lavede negle. Det har jeg snakket med Sasithorn om mange gange. I de sidste fire år har hun givet mig massage på skuldrene jævnligt, og her har vi tit talt om, at vi skulle slå os sammen. Samtidig er det jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er blevet ældre, og derfor kan det nogle gange være hårdt at stå helt alene med en salon, fortæller Susanne.

Nu har planen om at indlede et samarbejde så endelig taget form. Fra 5. november arbejder Sasithorn og Susanne under samme tag på adressen Søndergade 55.

I den anledning inviterer de til reception tirsdag 5. november klokken 15-17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE