cookie-og-privatlivspolitik
Michelle Kromann Heising og Tobias Nordhald viser, hvor man skal starte, hvis man vil scanne sine varer selv.

2

Billeder

Michelle Kromann Heising og Tobias Nordhald viser, hvor man skal starte, hvis man vil scanne sine varer selv.
Foto: Lise Ravnkilde

Extra Posten

Scan selv i Superbrugsen

Scan selv dine varer og slip for kassekøen når du køber ind i Superbrugsen.
19. juni 2019 kl. 08:00 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Superbrugsen i Nakskov har netop indført en ny mulighed for de handlende.

Scan og betal hedder den. Man skal dowloade COOPs app til sin mobiltelefon.

Når man skal handle, scanner man qr-koden på den plakat der står foran indgangen til supermarkedet. Og så scanner man varen når man lægger den i sin vogn eller kurv, og lige før kassen er der så en plakat igen, hvor man afslutter sit køb og så betaler man via sin mobiltelefon og viser den til kassemedarbejderen.

- Man kan følge med på mobilen, hvor meget man har købt for og man kan købe alt på nær kioskvarer og det der ligger i bagerdisken, fortæller Michelle Kromann Heising.

En computer udtager en gang imellem en kunde til kontrol. Så kommer en medarbejder og kontrollerer at alt er som det skal være.

- Personalet kan også bruge den, så behøver vi ikke stå i kø, når vi skal købe en sodavand til vores pause, forklarer Michelle Kromann Heising.

Tobias Nordhald håber at det kommer til at betyde mindre kassekø og dermed bedre service til kunderne. Ordningen får ingen betydning for antallet af ansatte, der fortsætter med at være det samme.


Pakkeudlevering flyttet

Pakkeudleveringen der før foregik fra kasse 1, er flyttet ned bag i butikken, hvor man ringer efter en medarbejder, der så udleverer pakken.

Der var tit lang kø ved kasse 1 og flere kunder var utilfredse med måden pakkerne blev udleveret på. Både kunder der skulle hente pakker og kunder der havde handlet var utilfredse med pakkeudleveringen.

- Vi lavede en kundeundersøgelse i april, hvor vi spurgte til tilfredsheden med pakkeudleveringen i butikken. Men vi har også fået flere henvendelse fra kunder, der mente det var et problem, at pakkeudleveringen var i kassen, fortæller Tobias Nordhald.

Så nu er udleveringen rykket ned i butikken, ved siden af slagterafdelingen sidder en kontakt, man skal trykke på.

- Det er meningen, at alle medarbejdere skal kunne udlevere pakker, der er stadig et par stykker, der mangler at blive oplært, men det bliver de meget snart, fortæller Tobias Nordhald.

Der har allerede været flere positive tilkendegivelser på flytningen.

- Der var en mand der sagde, at han gerne gik de ekstra skridt for at slippe for køen, fortæller Tobias Nordhald.

Det er også forventningen at køen for de handlende bliver mindre, når pakkekunderne ikke står der.

- I går kom der fire unge, de skulle kun hente pakker, dem slipper vi for i køen, fortæller Michelle Kromann Heising, der har været med til at lave løsningen med pakkerne på lageret.

En anden ting der også gør udleveringen hurtigere er, at det nu er muligt at to udleverer pakker samtidig, før var det kun muligt at udlevere en ad gangen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her