cookie-og-privatlivspolitik
Oplev dobbelt foredrag med Christina Hembo og Thomas Evers Poulsen i Nakskov Teatersal.
Foto: Pr

Extra Posten

Smykker og danseminder i Nakskov Teatersal

Smykkedesigner Christina Hembo og danser Thomas Evers Poulsen underholder under hyggelig aften i teatersalen.
08. oktober 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er Pia Møller fra Nakskov Specialoptik, som har inviteret det tidligere dansepar fra Vild med Dans, smykkedesigner Christina Hembo og den professionelle danser, Thomas Evers Poulsen, til Nakskov.

Det sker onsdag 13. november klokken 19 i Nakskov Teatersal.

Selvom det var helt tilbage i 2010, at Christina og Thomas blev slået ud i semifinalen under årets Vild med Dans-runde, så har parret stadig stor succes med at tage rundt i landet med et show, hvor de to både danner parløb og optræder med hver sine solotrin.


Længe næret ønske

Pia Møller sælger Christina Hembos smykker og ure i sin Nakskov Specialoptik i Østergade.

Hun fortæller:

- Som forhandler af Christina Jewelry & Watches er jeg hvert år med på en tur, hvor årets nye kollektion præsenteres. Her er Thomas også med, og han har i mange år sagt til mig: "Sig mig, Pia, hvornår skal Christina og jeg til Nakskov for at give et show?"

- Og nu vover jeg altså pelsen, selvom det er en stor opgave at arrangere sådan en forestilling, fortsætter Pia Møller, som i forbindelse med show'et vil vise kollektionen af ure og smykker fra Christina.


To foredrag med mere...

Aftenen i teatersalen byder på flere spændende indslag. Christina Hembo vil under overskriften "Fra drøm til virkelighed" fortælle om sit smykkefirmas fremgang fra ide til realisering.

Og Thomas Evers, der jo som bekendt er til mænd, vil holde sit indlæg under de inciterende ord" Jeg kan få kvinder til alt".

Aftenen byder også på lidt godt til ganen og er arrangeret af Nakskov Specialoptik og lokale samarbejdspartnere.

Billetter købes hos Tropehuset, i Jyske Bank og ved Nakskov Specialoptik.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her