cookie-og-privatlivspolitik
I december vil det tomme butikslokale, Søndergade 14, huse julemandens værksted.
I december vil det tomme butikslokale, Søndergade 14, huse julemandens værksted.
Foto: Lr

Extra Posten

Søndergade 14 er solgt

Advokat Anders Brøndtved har købt ejendommen på adressen Søndergade 14 i Nakskov.
25. november 2019 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er efterhånden en del år, at det flotte og store butikslokale i ejendommen på Søndergade 14 i Nakskov har stået gabende tomt.

Ejeren, KFI, har forsøgt at finde en lejer; dog uden held - og tidligere i år satte den hovedstadsbaserede investeringsfond KFI så ejendommen på Nakskovs gågade til salg.

Der har været andre interesserede købere til ejendommen; men for nylig blev ejendommen solgt til advokat Anders Brøndtved for 1,7 millioner kroner.

I forvejen ejer Brøndtved to ejendomme i Nakskovs gågade, nemlig Søndergade 22 og Søndergade 32.


Ønsker liv i byen

Den 39-årige advokat lægger ikke skjul på, at opkøbene af ejendomme centralt i Nakskov skal være hans pensionsopsparing.

Annonce

Dog ønsker han også at bidrage til, at der kommer mere liv i Nakskovs gader:

- Jeg har naturligvis et håb om, at der kommer til at ske positive ting, der kan sætte skub i Nakskovs udvikling. Ellers ville det jo være en dårlig investering, siger Anders Brøndtved.


Puster til julestemningen

I december har Anders Brøndtved udlånt flere af sine tomme butikslokaler til juleaktiviteter. I hans nyindkøbte ejendom vil der således være julemandsværksted for byens børn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE