cookie-og-privatlivspolitik
De utrænede unge bueskytter skulle ramme skydeskiverne på en afstand af otte meter. For rutinerede skytter placeres skiverne 30 meter væk.
De utrænede unge bueskytter skulle ramme skydeskiverne på en afstand af otte meter. For rutinerede skytter placeres skiverne 30 meter væk.
Foto: lr

Extra Posten

Sommerferieaktivitet ramte lige i plet

10 børn og unge prøvede kræfter med bue og pil på Lolland Bueskytte Klubs baner på Engtoften i Nakskov.
23. juli 2018 kl. 16:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Langt de fleste, som havde meldt sig til bueskydning som sommerferieaktivitet, havde aldrig før holdt en bue i hånden. Og langt de fleste syntes, efter to dage på skydebanen, at bueskydning er en sej sport.

En af dem, Alissa på 15 år, viste sig at være lidt af et naturtalent, som allerede efter få forsøg lavede indtil flere 10'ere - det hedder pletskud i skyttejargon!

- Normalt er jeg meget genert, men når jeg får buen i hånden, sker der et eller andet. Jeg føler mig seriøs, fortæller Alissa, som nu overvejer at melde sig ind i Lolland Bueskytte Klub, hvis hendes mor giver lov. Alissa går nemlig allerede til klaver, violin og volleyball.


Lolland Bueskytte Klub er en blandt omkring 50 foreningen og klubber, som her i sommerferien tilbyder aktiviteter for kommunens børn og unge. Omkring 1.000 har meldt sig til aktiviteterne, som koordineres af Lolland Sportsråd i samarbejde med Lolland Kommune.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce