cookie-og-privatlivspolitik
De trofaste kunder er selve grunden til, at Sonja stadig står bag disken i Boutique Sonja.
De trofaste kunder er selve grunden til, at Sonja stadig står bag disken i Boutique Sonja.
Foto: LR

Extra Posten

Sonja fejrer sine kunder

Torsdag 24. oktober fejrer Boutique Sonja i Østergade i Nakskov 40-års jubilæum.
23. oktober 2019 kl. 09:03 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Da Sonja Nielsen tilbage i 1979 åbnede "Shoppen" i Østergade 2, var det en "secondhand"-butik, hvor Sonja og hendes datter solgte brugt kvalitetstøj, de havde i kommission for private.

Så gik der et par år, hvor datteren solgte kurvemøbler i butikslokalet, hvor Boutique Sonja i dag opererer fra. Men så ville datteren, Susanne, noget andet, og Sonja havde ikke lyst til at leje butikslokaler ud til andre. Derfor blev det til Boutique Sonja på adressen Østergade 2-4, som nu kan fejre 40-års jubilæum.

Jubilæet fejres fra klokken 13.30 på torsdag, og Sonja glæder sig til at modtage alle sine trofaste kunder.

For havde det ikke været for den skønne kundekreds var Sonja ikke blevet ved i fire årtier med at sælge kjoler, bukser, skjorter, nederdele, tørklæder, bælter og diverse tilbehør til alle de trofaste kunder, som hun gennem årene har nydt at kende og tale med. Hun har nydt dem alle, når de gang på gang vendte tilbage til Boutique Sonja for at få styr på garderoben til næste sæson.

- Jeg hygger mig med mine kunder. Jeg har en fast kundekreds, men der kommer da også nye til. Jeg har endda også kunder helt fra Norge. De kommer to gange om året, når de holder ferie på Lolland, fortæller Sonja.

.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her