cookie-og-privatlivspolitik
Sportmaster i Nakskovs gågade lukker i slutningen af januar 2020.
Sportmaster i Nakskovs gågade lukker i slutningen af januar 2020.
Foto: Lr

Extra Posten

Sportmaster lukker til januar

For lav omsætning lukker nu Nakskovs ene sportsforretning.
15. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Man skulle næsten ikke tro, at det er manglende omsætning, der nu får Sportmaster i Nakskov til at dreje nøglen. For det vrimler med kunder i sportsforretningen i Nakskovs gågade.

- At alle varer i butikken kan erhverves til halv pris, er selvfølgelig medvirkende til den store kundetilstrømning, som Jeyen Kailasanathan bemærker. Han er ansvarlig for 20 Sportmaster-butikker, blandt andet den i Nakskov.

- Butikken løber ikke rundt, så derfor lukker vi den. Flere og flere køber sportstøj på nettet, og det faktum, at der er to sportsbutikker i byen, spiller også ind, siger han og sammenligner med Maribo, hvor den nærmeste Sportmaster ligger - som den eneste sportsbutik i byen.

Sportmaster lukker i slutningen af januar 2020 og holder indtil da ophørsudsalg. Der vil løbende komme nye varer i forretningen, så der vil være noget at købe for kunderne helt frem til sidste åbningsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her