cookie-og-privatlivspolitik
Den franske bulldog Muffi nyder sin nye tilværelse som firmahund - her i selskab med dens ejere, Magnus og Julie Jakobsen, og Kim Kruse helt til højre.
Den franske bulldog Muffi nyder sin nye tilværelse som firmahund - her i selskab med dens ejere, Magnus og Julie Jakobsen, og Kim Kruse helt til højre.
Foto: lr

Extra Posten

Stort byggefirma på nye hænder

Kim Kruse har overdraget sit byggefirma Sv. Iversen A/S på Løjtoftevej til ægteparret Magnus og Julie Jakobsen.
18. juli 2018 kl. 14:27 Af Lisbet Rasmussen

FAKTA

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er decideret lyst, der har fået Kim Kruse til at afhænde sit byggefirma. Kim er syg og været det gennem noget tid - og man kan ikke drive en stor byggevirksomhed, når man er syg, som han konstaterer.

Kim Kruse har ejet Sv. Iversen A/S siden 2004 sammen med sin kone Jeanne, og selvom det er en sorg at skulle afhænde virksomheden, er han trods alt glad for, at det er lokale folk, som tager over, nemlig Magnus og Julie Jakobsen.

Selve overdragelsen foregik 2. juli, og Magnus og Julie er allerede i fuld gang med at indrette deres nye tilværelse, hvor 36-årige Julie står for det administrative, mens 40-årige Magnus står for værksted og entrepriser i både Sv. Iversen A/S og deres nuværende firma C.C. Jakobsen, som opererer og har domicil i København.

Fremover vil de to virksomheder blive slået sammen og vil slet og ret hedde Sv. Iversen A/S.

- Det er hårdt at rejse så meget til København, som jeg gør nu, så derfor har vi i lang tid ønsket af få en lokal base her i Nakskov, siger Magnus Jakobsen.

Annonce

Både køber og sælger har stået i lære som tømrer i byggefirmaet på Løjtoftevej. Magnus stod i lære fra 1994 til 1998, mens Ole Iversen sad i chefstolen.

- Du var også i firmaet dengang - som svend, siger Magnus til Kim, som fortæller, at han har været 38 år hos Sv. Iversen - først som lærling, derefter som tømrersvend og fra 2004 som chef og ejer af byggefirmaet.

Magnus er fjerde chef på Løjtoftevej 48. Svend Iversen etablerede virksomheden i 1946 og drev det ekspanderende firma frem til omkring 1975, hvor sønnen Ole Iversen tog over.

Han stod i spidsen for Sv. Iversen A/S i næsten 30 år, inden han solgte familievirksomheden til Kim Kruse i 2004.


Stor spiller

Magnus og Julie håber, at de kan videreføre byggefirmaets tradition med at være en vigtig spiller i lokalområdet og tilbyde totalentrepriser.

Annonce

Gennem årene har Sv.Iversen A/S stået for nogle af de største byggerier og renoveringer i Nakskov og på Vestlolland. Eksempelvis Nakskov Svømmecenter, totalrenoveringen af Ole Kirks Allé, ombygningen af Maribo Gymnasium og - længere tilbage i tiden: etableringen af Nørrevænget i 1960'erne.

- Sv. Iversen A/S er i stand til at løfte store opgaver, og det håber jeg, at vi kan fortsætte med, siger Magnus.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

ANNONCE