cookie-og-privatlivspolitik
Bagerafdelingen kommer til at ligge ved den nye indgang ud til parkeringspladserne på Krøyers Gaard.
Bagerafdelingen kommer til at ligge ved den nye indgang ud til parkeringspladserne på Krøyers Gaard.
Foto: lr

Extra Posten

SuperBrugsen tager endelig form

8. november holder Nakskovs nye SuperBrugs indvielse - hvis planen holder.
09. oktober 2018 kl. 10:10 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Alting er lige nu kaos, når man besøger Kvickly i Nakskov - eller rettere sagt SuperBrugsen, som supermarkedet ved Krøyers Gaard snart tager navneforandring til.

Indendørs går alting så stærk, at trofaste kunder bliver frustrerede over, at mælk og tandpasta konstant skifter plads og ingenting længere er til at finde.


Midlertidigt kaos

- Men også kaos har sin ende, som uddeler Tobias Nordhald slår fast.

Han ser frem til, at mange kunder vender tilbage til SuperBrugsen, når først konceptet er faldet på plads og er blevet tydeligt for alle og enhver.

Når den nye butik er på plads, betyder det blandt andet, at kunderne som det første oplever en indbydende og nedkølet afdeling med frugt og grønt.

- Også slagter- og delikatesseafdelingen får et boost i den nye SuperBrugsen. Disken vil blive større og det samme gælder udbuddet af delikatesser. Der vil også blive en større satsning på varme retter, fortæller Tobias.


Åbningsfest

- Lige nu sker der vildt meget hver eneste dag. Eksempelvis er den nye bagerafdeling ved at tage form. Til november skal det hele gerne være klar, så vi kan åbne med et brag af en fest for alle vores kunder, siger Tobias Nordhald.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce