cookie-og-privatlivspolitik
I 2017 blev Flying Superkids modtaget som rockstjerner i Nakskov. Nu kommer de igen på besøg og giver forestilling 17. november.
I 2017 blev Flying Superkids modtaget som rockstjerner i Nakskov. Nu kommer de igen på besøg og giver forestilling 17. november.
Foto: pr

Extra Posten

Superkids kommer igen til Nakskov

Flying Superkids indtager Nakskov Idrætscenter med hæsblæsende underholdning, masser af nye numre og et kæmpe lysshow til november. Arrangørerne forventer fart på billetsalget.
13. september 2018 kl. 14:10 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Nakskov tog så godt mod Flying Superkids i 2017, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage. 

De optræder derfor i Nakskov Idrætscenter 17. november som en del af deres efterårsturné. Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner hallen til en fuld udrustet "showarena", og derefter går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

- Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Nakskov. Vi var der sidst i 2017, og der var der jo nærmest landskampstemning, så det ser jeg og superbørnene frem til at opleve igen. Sidste gang var vi så heldige, at billetterne var udsolgt længe før forestillingen, og det er selvfølgelig på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen, fortæller Lars Godbersen, direktør for Flying Superkids. 

"Superbørnene" lægger hvert år stor vægt på fornyelse af forestillingen. Over vinteren og foråret har de for fuld gas trænet og udviklet på en masse nye numre til forestillingen, som nu er klar til at blive vist frem for publikum over hele landet.

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Varde 12. oktober og når i løbet af deres turné i oktober og november at besøge 16 byer.

Billetsalget til forestillingen er allerede gået i gang på www.flyingsuperkids.comKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce