cookie-og-privatlivspolitik
Her viser Anders Brehm Pedersen sin opfindelse til at sætte læg i jorden, som skaffede ham adgang til DR-programmet Løvens Hule i sidste uge.
Her viser Anders Brehm Pedersen sin opfindelse til at sætte læg i jorden, som skaffede ham adgang til DR-programmet Løvens Hule i sidste uge.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

Surt og vådt job førte til opfindelse

Anders Brehm Pedersen fra Nakskov præsenterede sin opfindelse, en løgsætter, i DR-programmet Løvens Hule i sidste uge.
20. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Anders Brehm Pedersen har i flere omgange arbejdet som anlægsgartner, og det var i den funktion, at han fik ideen til den opfindelse, han i sidste uge præsenterede i tv-programmet Løvens Hule, hvor opfindere møder investorer.

Ideen til løgsætteren opstod en våd og kold arbejdsdag, da Anders sammen med to andre skulle plante tusindvis af forårsløg ved et boligbyggeri.

- Så ligger man på hænder og knæ og graver dagen lang. Man er godt smadret, når man på en dag har lagt 700 løg i jorden, fortæller Anders Brehm Pedersen.

Ideen udviklede sig fra en uhåndterlig alt for tung kæmpeplade med 20 rør til efter mange eksperimenter at stå som et stykke regulært brugbart værktøj, der nemt kan håndteres af én mand.


Masser af ros - ingen penge

Anders fik masser af ros i Løvens Hule. Men investorerne ønskede ikke at købe produktet alene. De ville have opfinderen med, for de troede på iværksætteren.  

Det står bare ikke på Anders Brehm Pedersens ønskeliste at være iværksætter. Han har et godt job som serviceteknikker hos Vestas.Her har han verdens bedste makker, og det er han godt tilfreds med.

Der er bare hele tiden de der ideer, der banker på!

Anders har oprettet en midlertidig virksomhed og har indtil nu solgt 20 eksemplarer af Easy-Plant, som løgsætteren hedder. Allerhelst vil han sælge sin ide på licens, så han fremover får et beløb, når en løgsætter sælge - mens han bare passer sit arbejde!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her