cookie-og-privatlivspolitik
Martin Rommel og Dennis Staal Lam serverer gule ærter foran Surt & Sødt næste mandag.
Foto: Lisbet Rasmussen/ arkiv

Extra Posten

Ta' gule ærter med hjem

Ta' en portion gule ærter med hjem eller nyd den indenfor i Café Surt & Sødt.
15. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Mandag 20. januar slæber Martin Rommel og Dennis Staal Lam på Café Surt & Sødt i Nakskov den store gryde frem og tilbereder en ordentlig portion gule ærter uden for cafeen over åben ild. Når simreretten er kogt færdig ved middagstid, kan man komme med sin medbragte emballage og købe en portion gule ærter med hjem - eller man kan vælge at gå indendørs på Café Surt & Sødt og nyde ærterne med flæsk og pølse der.


Billige burgere

Cafeen har netop fået nyt menukort, som går i retning af mere cafémad med masser af syltet og fermenteret tilbehør. Blandt nyhederne er en sandwich med oksehøjreb, karamelliseret løgkompot og chilimayo samt flere forskellige burgere.

Normalt koster en burger på Café Surt & Sødt 125 kroner. Men her i januar måned har du mulighed for at smage en af de lækre burgere for kun 99 kroner.

Det eneste, du skal gøre, er at klippe den rabatkupon ud, som findes her i avisen, og tage den med på cafeen.

Mens du nyder din burger, kan du beundre glassene med de syltede ting, som pynter på cafeens hylder. Her er kimchi, fermenteret agurk, syltet kål og masser af andre lækre ting, som i øvrigt ikke kun er til pynt. Alle tingene bruges flittigt i cafeens anretninger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her