cookie-og-privatlivspolitik
Tag en tur med museumsbanen torsdag eller fredag i efterårsferien.
Tag en tur med museumsbanen torsdag eller fredag i efterårsferien.
Foto: Museumsbanen

Extra Posten

Ta' med museumsbanen

De gamle tog kører på skinner i efterårsferien.
16. oktober 2018 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Onsdag 17.oktober trækker et af banens gamle diesellokomotiver de mere end 100 år gamle vogne, og torsdag den 18. er det damplokomotivets tur til at trække vognene til Bandholm station og tilbage igen.

Nu er markerne efterårspløjede og vinterklar, ligesom skoven nu skifter til de smukke efterårsfarver. Oplev også stemningen på Bandholm station, med ventesal, billetkontor og stationsforstanderstuen.

Der køres begge dage fra Maribo station perron 2 klokken 10.05, 13.05 og 15.05, og der er billetsalg i toget.


Halloweentog

Fredag 19. oktober bliver det noget mere uhyggeligt, idet Halloweendamptoget har meldt sin ankomst og - hvis de tør - medtager rejsende til en tur til "den uhyggeligt gamle" Bandholm station, hvor der vil være forskellige aktiviteter for store og små modige og mindre modige. Heksene giver en skål suppe kogt på ??? og lidt trylledrik, mens mørket sænker sig over stationen, uhuuuuu, og toget kører tilbage mod Maribo, og hvad kan der ikke ske undervejs i mørket. Kom meget gerne uhyggelig udklædt.

Toget afgår fra Maribo station klokken 16.30 og er tilbage klokken 19.

Billetter kun i forsalg hos billetto.dk eller via banens hjemmeside museumsbanen.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce