cookie-og-privatlivspolitik
Roelygter kan have mange udtryk!
Roelygter kan have mange udtryk!
Foto: Anders Knudsen

Extra Posten

Ta' med på skattejagt rundt i Nakskov

Soroptimisterne inviterer til halloween med skattejagt i roelygternes skær rundt i Nakskov.
24. oktober 2018 kl. 11:30 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Fredag 26. oktober arrangerer Soroptimist International Lolland halloweenfest med skattejagt. Festen begynder med, at de (forhåbentligt) udklædte skattejægere fra klokken 14.30 kreerer roelygter i Krøyers Gård.

Klokken 16 sætter roelygteoptoget i gang fra Krøyers Gård og slutter på Axeltorv. Herfra begynder skattejagten, som i år har hele 22 deltagende butikker.

Klokken 17.30 er skattejagten slut, og et nyt eventyr begynder i Skt. Nikolai Kirke med gys og lys. Orglet spiller dystre toner, som bringer alle i den rette (u)hyggestemning, inden sognepræst Jesper Vigant afslutter den spændende aften.

Cirka klokken 18 er der lodtrækning med fire flotte præmier imellem alle solgte skattekort. Derefter æbleskiver og saftevand til alle skattejægerne i kirkens sideskib.

For at deltage i skattejagten skal man købe et skattekort. De kan købes på Nakskov Turistabureau, på Extra Posten og hos Byens Dyreklinik på Nytorv. Prisen er 50 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce