cookie-og-privatlivspolitik
Henrik Friis fra Dem fra Nordlunde (tv) og Team JKs Jesper Hansen giver håndslag på handelen; mens Martin Friis betragter det hele sådan lidt fra oven!
Henrik Friis fra Dem fra Nordlunde (tv) og Team JKs Jesper Hansen giver håndslag på handelen; mens Martin Friis betragter det hele sådan lidt fra oven!
Foto: Henrik Petersen

Extra Posten

Team JK satser på fragten

Team JK trimmer forretningen og overdrager biobrændselsafdelingen til Dem fra Nordlunde.
06. august 2018 kl. 10:42 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det går mere end strygende for transportfirmaet Team JK. Makkerne Jesper Hansen og Klaus Simonsen har gennem 20 år bygget virksomheden op omkring stykgodstransport og senere også salg af biobrændsel. Faktisk går det så godt, at de to kompagnoner har besluttet sig for at afhænde den del af virksomheden, der handler med biobrændsel.

- Transportdelen er så omfattende, at vi ikke har ressourcer til at servicere vores biobrændselskunder så godt, som vi gerne vil, forklarer Jesper Hansen.


- Det passer os fint at overtage en kørende forretning, og salg af biobrændsel er jo ikke en fremmed branche for os. Vi har altid solgt briketter - dog kun i mindre omfang, siger Henrik Friis fra Dem fra Nordlunde, som sammen med sin bror og kompagnon, Martin Friis, har overtaget Team JKs biobrændselsforretning.

- I vores firma har vi mest travlt i sommerhalvåret. Derfor er det et fint supplement for os at sælge biobrændsel om vinteren, forklarer Henrik Friis.


Bliver på lokale hænder

Team JK har foretrukket at overdrage deres biobrændselssalg til en lokal virksomhed. For med en vis mængde lokalkendskab vil kunderne få en bedre service, end hvis man havde solgt til nogle udefra, som ikke har de samme fordele, når man skal finde frem til brændselskunderne i det vestlollandske landskab.

- Kunderne vil ikke mærke den store forskel. Det er det samme telefonnummer, de skal ringe til, og den samme vare, de får leveret af den samme chauffør. Blot vil serviceniveauet blive lidt højere, da Dem fra Nordlunde i forvejen har flere medarbejdere, der kan tage sig af kunderne, siger Jesper Hansen, som ser frem til, at Team JK nu kan koncentrere kræfterne om transport-opgaver.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce