cookie-og-privatlivspolitik
Trine Gadeberg vil sørge for, at publikum kommer i den gode gamle julestemning.
Trine Gadeberg vil sørge for, at publikum kommer i den gode gamle julestemning.
Foto: pr

Extra Posten

Til julefest hos Lions

Traditionen tro inviterer Lions, Nakskov alle ældre, enlige og handicappede til julefest.
22. november 2018 kl. 14:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Festen finder sted i Skovridergården i Nakskov søndag 2. december klokken 14 - 17.

I år er det 49. gang, at Lions julefest arrangeres. Der er plads til 150 personer og prisen for arrangementet er 100 kroner.

I løbet af eftermiddagen vil der blive serveret kaffe, kringle og lagkage. Endvidere vil der være fællessang, juletale og underholdning. I år er det sognepræst Jesper Vigant Madsen, der holder juletalen.

Lions har i år været heldige at få den landskendte Trine Gadeberg til at komme og underholde. Trine Gadeberg er ubetinget en af Danmarks mest alsidige kvindelige kunstnere. Ingen tvivl om, at Trine G. vil sørge for, at publikum kommer i den gode gamle julestemning.

Der vil blive trukket lod om mange fine gevinster på indgangsbilletten, heraf to meget flotte julekurve.

Dørene åbnes klokken 13.30, og billetter til julefesten kan købes hos Claro i Østergade fra onsdag 21. november klokken 12.

Der plejer hurtigt at blive udsolgt, så man skal nok ikke vente for længe, hvis man vil sikre sig en af de eftertragtede billetter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce