cookie-og-privatlivspolitik
Det er gratis at komme ind til markedet i Højrebyhallen. Indtægterne kommer fra salg af stande.
Det er gratis at komme ind til markedet i Højrebyhallen. Indtægterne kommer fra salg af stande.
Foto: Privat

Extra Posten

Tilløbsstykke i Søllested

SGF inviterer til kræmmer- og loppemarked.
22. januar 2020 kl. 07:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Søllested Gymnastikforening afholder igen det populære kræmmer- og loppemarked i Højrebyhallen i Søllested - denne gang søndag 26. januar klokken 10-15.

Alle stande er igen hurtigt blevet udsolgt, og der sælges igen alt imellem himmel og jord i hallen, hvor de mange standholdere vil stå klar til at gøre en god handel.


Godt besøgt

Man er ikke i tvivl om, at der sker noget særligt i Højrebyhallen, hvis man tilfældigt kommer forbi. Ikke mindre end mellem 1.100 og 1.300 gæster besøger hver gang sportshallen i Søllested for at bruge et par timer på at få "pruttet " lidt om prisen og få lidt lopper eller andet med hjem.

Ostemanden Michael er naturligvis også på plads foran hallen med et godt tilbud.

- Der går ikke mange uger, fra vi sætter standende til salg, til de er udsolgt, og vi er utroligt glade for, at mange mennesker fra Lolland og Falster bakker op om vores loppe/kræmmer marked både som standholdere og som gæster, siger Jimmy Bjørn fra SGF og fortsætter:

- Vi i SGF er glade for denne aktivitet, som i den grad sætter Søllested på landkortet, og det er da også klart, at den centrale placering i Lolland Kommune gør, at mange tager turen til den lille stationsby denne dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her