cookie-og-privatlivspolitik
Debutanten Daniel Graver Madsen stod til søs på scenen i Nakskov Teatersal.
Debutanten Daniel Graver Madsen stod til søs på scenen i Nakskov Teatersal.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

To forrygende nytårskoncerter

Publikum hyldede holdet bag Nakskov Nytårskoncert med stående klapsalver to aftener i træk.
08. januar 2019 kl. 09:00

Annonce

Alt gik over al forventning. Der var ikke et eneste kiks på scenen, og i salen hyldede begejstrede tilskuere Nakskov Nytårskoncert anno 2019, som blev opført de to første dage i det nye år i Nakskov Teatersal.

Sådan opsummerer Lise Simon fra bestyrelsen i foreningen Nakskov Nytårskoncert, årets udgaver af de populære amatørforestillinger, der som tema havde "Årets gang". Under den paraply kunne publikum nyde blandt andet udgaver af "Singin' in the Rain", "As time goes by", et julepotpourri og en "Hilsen til Sommersolen".

I år præsenterede Nakskov Nytårskoncert ikke mindre end tre debutanter, der sammen med unge dansere fra Helle´s Dans & Motion fint supplerede holdet af de meget øvede kræfter, der i mange år har profileret Nakskovs musikalske nytårstradition.

De tre nye på scenen var sangerne Daniel Graver Madsen og Nambahlou Christensen fra Lolland Musikskole og den lidt mere garvede nakskovit Mia Christensen blandt andet kendt fra X Factor.

Med 344 medlemmer er Nakskov Nytårskoncert en af byens store foreninger, hvor et medlemskab giver særlige fordele, når det gælder om at sikre sig billetter til årets eftertragtede forstillinger.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce