cookie-og-privatlivspolitik
Café Bita har fået julebelysning op både inde og ude. Fra 11. november kan man komme endnu mere i julestemning, caféen er i hvert fald klar med deres traditionelle juleplatte.
Café Bita har fået julebelysning op både inde og ude. Fra 11. november kan man komme endnu mere i julestemning, caféen er i hvert fald klar med deres traditionelle juleplatte.
Foto: Privat

Extra Posten

Traditionel juleplatte

Café Bita på Axeltorv holder fast i succes fra sidste år.
08. november 2019 kl. 08:03 Af Lise Ravnkilde

Annonce

Feddi på Café Bita er allerede så småt ved at komme i julestemning. Han har fået sat lyskæder op både ude og inde på caféen.

Julen kan også snart ses på menukortet, hvor man igen i år kan få en ganske traditionel juleplatte hos Café Bita på Axeltorv.

- Vi har haft stor succes med vores juleplatte tidligere, så det holder vi fast i, slår Feddi fast.

Juleplatten er klar fra 11. november og så er den på menuen indtil 22. december. Platten er en traditionel dansk juleplatte med sild, fiskefillet, mørbradbøffer og oste.

- Og selvfølgelig med brød og smør også, siger Feddi.

Man kan komme en person eller man kan komme 40. Kommer man 40, skal man dog nok bestille bord på forhånd. Men kommer man alene eller kun et par stykker, behøver man ikke bestille på forhånd.

Han har i øvrigt valgt at holde åbent alle fire adventssøndage fra klokken 10-16. Hvor man naturligvis kan købe juleplatten, eller måske et glas gløgg med æbleskiver.

- Hvis det er vejr til det, serverer vi gløgg og æbleskiver udenfor, lover Feddi.

Sidste søndag inden advent er også sidste åbningsdag i dette år. Der lukke caféen og så åbner den først igen i 2020.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her