cookie-og-privatlivspolitik
Anne-Mette Poulsen viser det unikke trælegetøj fra Letland.
Anne-Mette Poulsen viser det unikke trælegetøj fra Letland.
Foto: Lisbet Rasmussen

Extra Posten

Trælegetøj fra Letland

Helsehuset i Nakskovs gågade har udvidet med en unik samling af smukt trælegetøj.
06. februar 2019 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er glat og dejligt at røre ved - og så dufter det af skov og godt håndværk.

Vi taler om den nye kollektion af trælegetøj, som Helsehuset pynter både vindue udadtil og bugnende borde inde i selve butíkken med.

Her er flyvemaskiner, biler, bier, skibe og masser af andre figurer, som børn fra 0 til fem år vil elske at knuge og lege med.

Legetøjet er udført i asketræ og kreeret af en familie i Letland, som Anne-Mette og Peder Poulsen har fået kontakt med, efter at de åbnede Helsehuset i gågaden i Nakskov for et par år siden.


Pædagogisk legetøj

Det lettiske trælegetøj er designet af Skovalfen, som til dagligt hedder Lisa og har skabt kontakten mellem de lettiske trækunstnere og Helsehuset i Nakskov.

- Tingene er både smukke, gode at røre ved og pædagogiske, siger Anne-Mette fra Helsehuset og fortsætter:

- Vi har fået kontakt til familien i Letland via Skovalfen, som har sin egen netbutik og gerne ville være med til at promovere vores butik her i Nakskov, fortæller hun og slutter:

- I dag er Helsehuset i Nakskov den eneste butik i Danmark, der forhandler legetøjet, som er designet af Skovalfen og siden fremstillet i Letland af det smukkeste asketræ.

 KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce