cookie-og-privatlivspolitik
Folkemusikgruppen "Spillopperne" sætter liv i kludene rundt omkring på øen.

2

Billeder

Folkemusikgruppen "Spillopperne" sætter liv i kludene rundt omkring på øen.
Foto: Privat

Extra Posten

Turismens dag på Femø

Gratis færgefart for fodgængere og cyklister til Femø på Turismens dag.
04. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Lørdag 6. juli inviterer Femø til masser af aktiviteter over hele øen i anledning af Turismens dag.

Der er rundvisninger på øen og musik og underholdning rundt omkring. Der vil være afsløring af en donation på havnen garneret med tale af fritids- og kulturudvalgsformand Tine Vinther Clausen.

Der er mulighed for at besøge arbejdede værksteder og komme på rundvisning i smukke haver. Man kan også tage sig en dukkert ved stranden eller nyde en frokost eller en kop kaffe. Man kan købe en kold øl eller vand hos købmanden i Det gule Magasin eller snuppe sig en is eller en pølse i den lille bod på lystbådehavnen.

Det hele afsluttes med fællesspisning på Femø Kro med efterfølgende koncert.


Gratis færgeoverfart

I dagens anledning er færgeturen gratis for gående og cyklister, så for at tage hånd om det forventede store rykind er der indsat ekstra færge fra Kragenæs klokken 9.20 og retur fra Femø klokken 18.20 og 22.00.

Hører man til de morgenfriske kan det anbefales at tage den tidlige færge fra Kragenæs klokken 7.10. Så er man sikker på at få det hele med.

Læs hele programmet for Turismens dag på Femøs hjemmeside femø.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her