cookie-og-privatlivspolitik
Turister, som gæster Nakskov, sætter pris på byens hyggelige miljø med god atmosfære.
Turister, som gæster Nakskov, sætter pris på byens hyggelige miljø med god atmosfære.
Foto: Arkivfoto

Extra Posten

Turister elsker Nakskovs butikker

Turisterne i Nakskov er generelt meget tilfredse med deres ophold i byen. Det viser ny undersøgelse, som Lolland Kommune har fået foretaget.
27. december 2018 kl. 10:00

Annonce

Nakskovs turister roser byens butiksliv.

De fleste af byens besøgende kommer fra lokalområdet, og de gæster primært byen for at shoppe i butikker og handle dagligvarer.

Ud over forretningslivet sætter turisterne pris på Nakskovs hyggelige bymildte, som byder på ægte købstadsmiljø med god atmosfære og mange gamle huse samt smuk natur lige uden for byen.

63 procent af turisterne mener, at Naskov i høj grad eller i meget høj grad lever op til deres forventninger.


Ikke alt er tiptop

Turisterne har også forslag til, hvordan Nakskov kan forberede oplevelserne i byen.

- Mange peger på, at der mangler kort over byen, og at skiltning til seværdigheder og turistkontoret kunne være bedre, fortæller Sara Deis-Christensen, som er projektleder for Nakskovs byprogram.

Hun fortsætter:

- Nakskovs turister kommer typisk fra lokalområdet og søger shoppemuligheder. Derfor er det vigtigt at sikre muligheden for et fortsat godt butiksudbud i Nakskovs bymidte. Samtidig skal vi arbejde på at skabe flere overnatningsmuligheder i byen, så vi kan tiltrække flere turister langvejs fra.

Undersøgelsen af Nakskov er en del af en større afdækning af turister og gæsters oplevelser i i alt 18 danske byer, som fonden Dansk Kyst- og Naturturisme står bag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce