cookie-og-privatlivspolitik
Leon Jensen glæder sig til at udvikle vandrehjemmet i Branderslev til et niveau, der er mere tidssvarende.
Leon Jensen glæder sig til at udvikle vandrehjemmet i Branderslev til et niveau, der er mere tidssvarende.
Foto: Lr

Extra Posten

Vanderhjem får nye ejere

FC Nakskov har solgt vandrerhjemmet i Branderslev.
15. maj 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det er et selskab, som den lokale iværksætter Leon Jensen ejer, der har købt Nakskov Vandrerhjem.

- Vi har tænkt os at undvikle stedet og få en god forretning ud af det. Det kræver eksempelvis, at køkkenet bliver renoveret. Vi kunne også godt tænke os at modernisere, så der bliver færre værelser, som så til gengæld får eget bad og toilet, fortæller Leon Jensen, som også vil optimere kursusfaciliteterne og satse mere på at indgå firmaaftaler, så udstationerede håndværkere kan bo godt og med fuld forplejning.

Iøvrigt gør Leon Jensen opmærksom på, at alle selskaber og arrangementer, som folk har booket på vandrerhjemmet, ikke berøres af ejerskiftet, ligesom Annette Andersen, der leder vandrerhjemmets køkken, fortsætter som hidtil.


Forventet salg

Vandrerhjemmet har tilhørt Nakskov Boldklub siden 1988. Men siden fusionen mellem NB og Velo har det været bestyrelsens beslutning at sælge bygningerne i Branderslev, der i sin tid blev opført som plejehjem.

- Vi er glade for, at der endelig kom en køber til vandrerhjemmet. For vi har brug for alle ressourcerne i selve klubben. Det er vores primære formål at drive en fodboldklub og få nogle unge mennesker ud at spille bold. Vi havde knap ressourcer til at drive vandrerhjemmet, og slet ikke til at udvikle det, siger FC Nakskovs formand, Jesper Kristensen, som er glad for, at Annette kan fortsætte under de nye ejere. For hun har gjort det godt, siger Jesper Kristensen.


Nyt navn.

I forbindelse med overtagelsen har Leon Jensen omdøbt stedet, som skal drives som et familieforetagende, fra Nakskov Vandrerhjem til Gårdmandsminde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce