cookie-og-privatlivspolitik
Anne-Mettes lette uldsjal er fra...Letland! Grøntsagerne er biodynamiske og dyrket på Lolland.
Anne-Mettes lette uldsjal er fra...Letland! Grøntsagerne er biodynamiske og dyrket på Lolland.
Foto: lr

Extra Posten

Varme sager i Helsehuset

Peder og Anne-Mette Poulsen har været i Letland for at hente tøjkollektioner i den blødeste uld.
21. november 2018 kl. 09:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Siden Helsehuset åbnede i Nakskovs gågade i juli 2016, har butikken knopskudt med nye afdelinger i en sådan en grad, at Peder og Anne-Mette nu også har taget fortovet foran forretningen i brug!

Det er de biodynamiske Knuthenlund-grøntsager, der præsenteres udenfor - og det er der flere årsager til:

- Vi har indtil nu haft grøntsagerne i en køledisk. Men den konstante summen fra sådan et køleanlæg passer slet ikke til Helsehuset med den velvære og sundhed, vi gerne vil stå for, forklarer Peder.


Lettiske uldkreationer

Grøntsagerne præsenterer sig faktisk også bedre udendørs. Og så er der blevet lidt ledig plads indenfor, som straks er blevet taget i brug til at præsentere uldtøj fra Letland:

- Vi holder meget af Letland, hvor vi har venner og nu også gode forretningsforbindelser, blandt andet to producenter af det skønneste tøj i uld, fortæller Anne-Mette begejstret.

I den nye afdeling er der ponchoer til både udendørs og indendørs brug. Der er sjaler, og der er lette cardigans til kvinder.

Senere udvides sortimentet med huer og vanter og lækre sweaters til mænd. Alt strikket i den blødeste og fineste uld - merino, mohair, cashmere...

- Vi har nu så god kontakt til producenterne, at vi kan bestille hjem, hvis vores kunder ønsker det, fortæller Anne-Mette.


Økologisk tøj

Helsehuset har længe haft et stort udvalg af økologisk tøj til babyer og børn. Nu har butikken udvidet med tøj i økologisk bomuld til også voksne. Og som endnu en nyhed viser Anne-Mette de fineste og tyndeste strømpebukser fremstillet af plantefibre - økologiske naturligvis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce