cookie-og-privatlivspolitik
Kiki og Anne har sammen med en flok frivillige haft gysende travlt i de sidste par uger for at gøre hele huset i Tilegade uhyggeligt klar til gratis halloweenfest.
Kiki og Anne har sammen med en flok frivillige haft gysende travlt i de sidste par uger for at gøre hele huset i Tilegade uhyggeligt klar til gratis halloweenfest.
Foto: lr

Extra Posten

Velkommen i spøgelseshuset ... uhuh ...

Fællesværket i Tilegade inviterer til uhygge og gys.
25. oktober 2018 kl. 10:31 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Mere end 250 børn og voksne var igennem den uhyggelige labyrint, som frivillige i Fællesværket havde konstrueret i forbindelse med halloween sidste år. Og i år håber Kiki Andersen og Anne Rasmussen, at endnu flere vil lægge vejen forbi Fællesværket i Tilegade 41 i Nakskov lørdag 27. oktober, hvor der vil være uhygge og spøgelsesstemning mellem klokken 18 og 22.

Det er tredje gang, at Fællesværket holder halloweenfest, og husleder Kiki og aktivitetsleder Anne lover, at der i år er skruet ekstra op for både lyd- og lyseffekter i The Haunted House, som Fællesværket i anledning af den uhyggelige højtid har skiftet navn til.

Labyrinten vil i år være endnu mere spooky end sidste år. Der vil være uhyggelige dukker og edderkopper, ja i det hele taget skal man passe på alt, som kommer ovenfra og ned i labyrinten, advarer de to, som kan fortælle, at selv store, stærke mænd skreg af skræk, da de gik tur i labyrinten under sidste års halloweenparty.

Det er gratis at deltage i halloween i Fællesværket.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce