cookie-og-privatlivspolitik
Put dine lodder i den store postkasse ved klokketårnet under aftenåbent på fredag og vær med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 5.000 kroner.
Put dine lodder i den store postkasse ved klokketårnet under aftenåbent på fredag og vær med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 5.000 kroner.
Foto: privat

Extra Posten

Vind et gavekort på 5.000 kroner

Klokken 21 trækkes der lod om gavekort til en værdi af 5.000 kroner.
31. august 2018 kl. 13:40 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Under aftenåbent stilles den store postkasse op ved klokketårnet. Her kan alle poste de lodder, som de i aftenens løb har fået rundt om i byens butikker.

Når du handler i udvalgte butikker mellem klokken 18 og 19.30 under aftenåbent, får du et lod for hver 100 kroner, du har købt ind for.

Mellem klokken 19.30 og 20.45 får du hele to lodder for hver 100 kroner, du har købt ind for.

Du skal poste dine lodder i den store postkasse senest klokken 20.50, hvor postbuddet tømmer postkassen under klokketårnet for første, sidste og eneste gang.

Selve lodtrækningen finder sted klokken 21 ved klokketårnet, og for at vinde er det et krav, at du er til stede på dette tidspunkt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce