cookie-og-privatlivspolitik
Jens Christiansen fra Vindeby-Onsevig Borgerforening ser frem til, at området får fibernet.

2

Billeder

Jens Christiansen fra Vindeby-Onsevig Borgerforening ser frem til, at området får fibernet.
Foto: LR

Extra Posten

Vindeby og Onsevig online

Område på Nordvestlolland får nu fibernet.
11. juli 2019 kl. 08:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Det har været en lang og sej kamp at få tilstrækkelig interesse til at få lagt fibernet ned i Vindeby- og Onsevig-området. Et ønske, som mange - men dog ikke mange nok - længe har haft, da netdækningen i området lader en del tilbage at ønske.

- I første omgang var der ikke nok tilstlutning. Heller ikke i anden omgang, fortæller Jens Christiansen fra Vindeby-Onsevig Borgerforening.

Men så henvendte Fibia, firmaet der etablerer fibernet, sig direkte med et forslag: Hvis borgerforeningen ville medvirke til at mobilisere de omkring 70 husstande i området, der i første omgang havde udvist interesse for fibernet, så kunne et hurtigt fibernet snart blive en realitet i Vindeby-Onsevig.

Når en husstand meldte sig til fibernet og samtidig accepterede en engangsbetaling på 4.000 kroner, blev der sat et lille, rødt flag uden for husstanden med ordlyden: "Jeg har bestilt fibernet. Har du?

En ret så bastant markedsføring, hvis vi nu skal være helt ærlige...men åbenbart har den virket: Da fristen udløb, havde mere end 70 meldt sig til.

Så i efteråret går arbejdet med at etablere fibernet i gang i Vindeby-Onsevig, og beboerne kan se frem til et super-hurtigt internet.

Mere info på www.vindebyonsevigborgerforening.dk og www.fibia.dk/vindebyonsevigKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her