cookie-og-privatlivspolitik
Ole Andreasen og Lars Gregersen i Lago-Imports nye lokaler på Narvikvej i Nakskov.
Ole Andreasen og Lars Gregersen i Lago-Imports nye lokaler på Narvikvej i Nakskov.
Foto: Privat

Extra Posten

Vinfestival i Nakskov i oktober

Lago-Import inviterer til Nakskov Vinfestival i uge 40 - med fem meget forskellige arrangementer.
01. september 2018 kl. 11:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

I Tyskland er det øllet, der er i centrum under de traditionelle oktoberfester. Men i Nakskov har vingrossisten Lago - på utallige opfordringer - valgt den første uge i oktober til at introducere en vinfestival med et varieret program - både hvad angår indhold og pris.

- Mange her på Vestlolland følger os på Facebook og ser, at vi har vinsmagninger overalt i Danmark. Vi har tit fået spørgsmål om, hvorfor vi aldrig laver noget lokalt, fortæller Lars Gregersen. Han og kompagnon Ole ?? har nu taget den lokale efterspørgsel seriøst og inviterer til fem vin- og whisky-events i oktober.


Første arrangement er "Julemiddag" på Den gamle Digegaard i Hummingen. Selvom der stadig er et par måneder til selve juleaften, serverer Digegaardens værtspar, Johanne og George, onsdag 3. oktober traditionel julemiddag, mens Lago har udvalgt en række vine, som passer til julens gode retter, og som kommenteres undervejs.

Torsdag 4. oktober kan alle whisky-elskere se frem til en udbytterig aften på Hotel Harmonien, hvor Lars Gregersen vil fortælle om sine erfaringer med skotsk whiskyindustri. I løbet af aftenen bliver der serveret ikke mindre end ni gode single malts fra ni forskellige skotske destillerier.


Om fredagen åbner Lago-Import portene ind til deres nye lager på Narvikvej 7-9 i Nakskovs industrikvarter. Her får gæsterne udleveret et glas, og så er det ellers bare med at gå i gang med at smage på nogle af de mere end 100 forskellige vine, som præsenteres denne aften. Gregersen og Andreasen har inviteret nogle af deres vinproducenter fra både Italien, Spanien og Frankrig, så der er lagt op til både ny viden om vine og gode rabatter på aftenens sortiment.


Gourmet- og gallamiddag

Torsdag 4. oktober serverer Restaurant Den fuldkomne Fisker i Onsevig en tre-retters sydafrikansk inspireret menu, hvortil Lago har fundet en række velproducerede vine fra Afrikas sydspids.

Vinfestivalen afsluttes lørdag 6. oktober med gallamiddag på Restaurant Gonzalez-Feilberg. Der bliver tale om et brag af en Winemakes Dinner med besøg af Nicola Thornton fra "Spanish Palate", som vil fortælle om aftenens seks spanske vine, der ledsager en delikat 4-retters menu.

Billetter købes hos Lago-Import. Der er begrænset antal billetter til alle arrangementer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce