cookie-og-privatlivspolitik
Schleswig-Holsteins erhvervs- og transportminister Bernd Buchholz besøgte undervejs til Malmø blandt andet den kunstige ø Peberholm.
Foto: John Karlsen

Femern

- Hellere grundig end hurtig tunnel-godkendelse

Schleswig-Holsteins transportminister til Femern Bælt-dage i Malmø.
28. maj 2018 kl. 16:23 Af John Karlsen

Annonce

Når Schleswig-Holsteins erhvervs- og transportminister Bernd Buchholz søndag tog afsted til Malmø for at deltage i de stort anlagte Femern Bælt-dage, er det blandt andet for at fortælle, hvorfor det tager tid med den tyske godkendelse af tunnelen.

- En godkendelse, der holder i retten, hjælper projektet mere end en hurtigt sammenstrikket afgørelse, som i sidste ende bliver trukket tilbage af retten.

Dermed henviser Bernd Buchholz til, at når de tyske embedsmænd har udformet en godkendelse, ventes den mødt af klager over, at forvaltningsretten ikke er overholdt.

Den tyske minister henviser til, at godkendelsesprocessen er nået til opløbssiden - efter der undervejs i processen er opbygget en ny godkendelsesmyndighed, og tilført yderligere personale.
Godkendelsen forventes stadig klar inden årets udgang.

Læs mere i Folketidendes papiravis mandag.


Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

Annonce