cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Grafik: Femern A/S

Femern

17 bud på fire opgaver

Femern A/S har modtaget de tekniske bud på tunnel-projektets fire store opgaver.
05. april 2014 kl. 16:53 Af John Karlsen (jk@folketidende.dk)

Annonce

De ni internationale konsortier, der er prækvalificeret til at byde på Femern Bælt-projektets fire største entrepriser, har nu tilsammen afleveret 17 bud på, hvordan de rent teknisk vil løse opgaverne.

- Det her er en meget stor dag for Femern Bælt-projektet, som vi har ventet med spænding på. Nu får vi endelig de konkrete og innovative løsninger, som entreprenørerne har udarbejdet, at se. Interessen fra entreprenørerne har været fantastisk, og nu glæder vi os til at se nærmere på de mange bud på opgaven, hedder det fra teknisk direktør Steen Lykke, Femern A/S.

Nogle af konsortierne har valgt at byde på hele projektet, mens andre har valgt at koncentrere sig om færre af opgaverne. Prisen taler man ikke om - endnu.

Nu vurderer Femern A/S de tekniske tilbud og går i dialog med entreprenørerne. Først til december sættes prismærkerne på.

Du kan læse meget mere i lørdagens Folketidende.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

Annonce