cookie-og-privatlivspolitik
Den nye telemast er rejst på Strandholmsøvej, ikke så langt fra BAT-Kartellets kontor.

5

Billeder

Den nye telemast er rejst på Strandholmsøvej, ikke så langt fra BAT-Kartellets kontor.
Foto: Femern A/S

Femern

42 meter høj telefonmast er blevet rejst i Rødbyhavn

Det ikke kun bliver tunnel-firmaerne og deres medarbejdere, som får glæde af masten og dens udstyr. Den bedre mobildækning kommer også borgerne i lokalområdet til gavn.
02. november 2021 kl. 13:45 Af David Arnholm

RØDBYHAVN Det er irriterende, når der ikke er signal på mobilen, og man derfor hverken kan modtage opkald, ringe op til andre eller komme på nettet.

Risikoen for, at det sker i området ved tunnelbyggepladsen, bliver nu reduceret. Mandag ved middagstid rejste TDC Erhverv nemlig en 42 meter høj mast, som skal sikre en god mobildækning i området.

Masten er blevet rejst på Strandholmsøvej ved BAT-Kartellets kontor, og for at få den på højkant måtte en af BMS' store mobilkraner i aktion.

- Det er ikke, fordi der ikke er god dækning i området i dag, så vi var lidt i tvivl, om vi ville rejse den. Men lige om lidt er der flere tusinde mennesker, der skal bo i FLC-Village, og så er der rigtig mange, der skal færdes på vores net, siger Charlotte Sigen, der er kundechef i TDC Erhverv Enterprise, Industry & Infrastructure.

Hun tilføjer, at det ikke kun bliver tunnel-firmaerne og deres medarbejdere, som får glæde af masten og dens udstyr. Den bedre mobildækning kommer også borgerne i lokalområdet til gavn.

Annonce

Charlotte Sigen fortæller, at det nødvendige udstyr på forhånd var monteret på masten, og at det efter planen bliver tændt 12. november, hvorefter masten vil være i drift.

For Femern A/S, der ejer jorden, hvor masten bliver rejst, er der også fordele.

Udover den forbedrede net-dækning får Femern A/S mulighed for at sætte kamera op i masten, så bygherren på Femern Bælt-forbindelsen har mulighed for også på denne måde at formidle fremdriften i byggearbejdet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

Annonce

ANNONCE