cookie-og-privatlivspolitik
Elevkoordinatorerne Jane Petersen og Ermina Stupar uddelte i går flyers foran SuperBrugsen i Nakskov.

4

Billeder

Elevkoordinatorerne Jane Petersen og Ermina Stupar uddelte i går flyers foran SuperBrugsen i Nakskov.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Femern

FLC hvervede nye tunnelfolk

Femern Link Contractors var på gaden for at finde folk, der vil uddanne sig til arbejde på Femern-projektet.
03. september 2021 kl. 06:15 Af Peter Levinsen Hansen

FEMERN BÆLT/NAKSKOV Den store hovedentreprenør på Femern Bælt-projektet, Femern Link Contractors, tilbyder en bred palet af erhvervsuddannelser under hele byggefasen. Og for at få fat i interesserede lokale kræfter var FLC's elevkoordinatorer onsdag troppet op foran SuperBrugsen i Nakskov, hvor der blev fortalt om mulighederne for at arbejde på byggeriet.

- Vi får brug for mange elever og lærlinge på projektet. Derfor tager vi ud for at møde lokale interesserede, siger Charlotte Lie Steen, som er chef for elevafdelingen.

- Vi håber på at møde mange flere af dem, som måske allerede har besluttet sig for at tage en erhvervsuddannelse, men ikke nødvendigvis kender mulighederne hos os. Det gælder både de ufaglærte, de unge og dem, som påtænker et karriereskifte, fortsætter hun.

FLC samarbejder allerede med skoler, faglige organisationer, underentreprenører, kommuner og regioner i forhold til at rekruttere arbejdskraft. Blandt andet kiggede en række elever fra FGU-skolen i Nakskov forbi for at høre om mulighederne for job på byggeriet.

Jane Petersen og Ermina Stupar er elevkoordinatorer hos FLC, og i går informerede de om jobmulighederne hos FLC til dem, der var interesserede. De har hver deres faglige baggrund og varetager forskellige uddannelsesområder, da der skal bruges både bygningsarbejdere og administrative folk på kontorer hos FLC.

Annonce

- Hos FLC sørger vi for, at vores elever får en professionel behandling, hvor arbejdsmiljø, trivsel, læring og supervision er i højsædet under hele uddannelsen. Vores elevafdeling er placeret i Rødbyhavn inde på selve byggepladsen, så vi er virkelig med, hvor det sker, forklarer Ermina Stupar.

- Vi vil gerne ud at møde de interesserede til en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi tilbyder vores elever. Vi kan støtte den enkeltes ønske om et godt grundlag med en solid erhvervserfaring eller muliggørelse af et ønsket karriereskifte, tilføjer Jane Petersen.

Det er også muligt at møde elevkoordinatorerne rundt omkring på Lolland-Falster de kommende måneder. Tirsdag 14. september fra klokken 15-17 kan man møde dem ved SuperBrugsen i Maribo. Tirsdag 19. oktober klokken 11.30-14 står de ved indgangen til Lalandia i Rødbyhavn. Og onsdag 1. december fra klokken 15 til 17 træffes de ved Kvickly i Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

Annonce

ANNONCE