cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Scanpix/Simon Skipper, arkivfoto

Femern

Femern A/S: Dom betyder intet

Afviser at dagens dom fra EU-domstolen får nogen praktisk betydning for det videre arbejde med at bygge den kommende Femernbæltforbindelse.
13. december 2018 kl. 12:14 Af Citathistorie

Annonce

Femern A/S afviser at dagens dom fra EU-domstolen får nogen praktisk betydning for det videre arbejde med at bygge den kommende Femernbæltforbindelse. Hverken økonomisk eller i forhold til tidsplanen.

Det fortæller DR Sjælland.

Domstolen slår ellers fast at EU- kommissionen var for hurtig, da de i sin tid gav grønt lys til finansieringen af Femernbæltforbindelsen, der bl.a. indebar at den danske stat udstedte en statsgaranti til projektet, så der kunne lånes til ultralave renter.

Men hvad der end sker, så har Femern A/S sikret sig, at forbindelsen kan bygges efter den plan, man har lagt.

Finansdirektør Allan Christensen siger til DR Sjælland, at man har pengene, da Femern A/S jo indtil nu har kunne låne på baggrund af en statsgaranti.

- Vi har forberedt os på de mulige udfald af dommen og sikret os adgang til den fornødne likviditet til fordelagtige låneomkostninger, siger han til DR Sjælland.

Femern A/S forventer ikke at have behov for at tage yderligere initiativer frem mod en ny godkendelse i kommissionen, oplyser finansdirektør Allan ChristensenKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce