cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Femern A/S.

Femern

Femern-potentiale skal udnyttes

Ny strategi fra Femern Partnerskabet skal skabe maksimal vækst og udvikling
12. marts 2019 kl. 13:10 Af David Arnholm

Annonce

Mens alle venter på den endelige tyske godkendelse, fortsætter arbejdet med at gøre klar til den dag, hvor byggeriet af Femern-forbindelsen kan gå i gang. Senest har Femern Partnerskab formuleret en ny strategi for at få mest muligt ud af byggeriet i form af arbejdspladser, tilflyttere, turisme og så videre.

- Vi skal udnytte alle de potentialer, vi står foran, optimalt, siger borgmester Holger Schou Rasmussen (S) fra Lolland Kommune, der er med i partnerskabet, og bakkes op af kommunaldirektør Thomas Knudsen.

- Det interessante er at få koordineret vores indsatser. Rigtig mange går og drømmer om, hvad vi skal opnå. I Femern Partnerskab sørger vi for, at det er de rigtige bestyrelser, der får de rigtige opgaver, siger han.

Strategien, som økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune for nylig er orienteret om, og som økonomiudvalget i Lolland Kommune også snart orienteres om, er først og fremmest et dokument, der skal skabe overblik over alle de initiativer, der er i gang og på vej.

- Og vi vil gerne trække nogle flere samarbejdspartnere ind på banen, for vi kan ikke drive det alene - der er muligheder nok til alle, fastslår Thomas Knudsen.

Læs mere om sagen i tirsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

Annonce