cookie-og-privatlivspolitik
FLBC blev afholdt sidste gang i december hos Bredgaard Boats som en digital konference.
FLBC blev afholdt sidste gang i december hos Bredgaard Boats som en digital konference.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Femern

Forventer 600 til Femern-konference

International konference for virksomheder, der vil byde ind på at løse opgaver på Femern-projektet, løber af stablen i september i Rødbyhavn.
15. august 2021 kl. 19:00 Af Peter Levinsen Hansen

RØDBYHAVN Det internationale erhvervsevent Fehmarn Link B2B Conference 21, FLBC, afvikles 9. september i Rødbyhavn Sportshal med forventet 600 deltagere.

Sidste gang, konferencen blev afholdt, var i december sidste år efter at have været udskudt grundet coronasituationen. Det betød også, at konferencen blev en digital en af slagsen modsat konferencen denne gang.

- Konferencen henvender sig specielt til virksomheder og organisationer, der vil byde ind på at løse opgaver på Femern-projektet. Vi sætter blandt andet fokus på, hvilke kriterier de internationale konsortier kræver af underleverandører, der ønsker at kvalificere sig, siger direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development.

Derfor indeholder programmet indlæg fra bygherren, Femern A/S, samt de udførende konsortier, Femern Link Contractors og Fehmarn Belt Contractors, med en aktuel status på projektet og oversigt over kommende opgaver.

- Derudover har vi på konferencen fokus på netværk og B2B-aktiviteter, som er af stor betydning for alle virksomheder omkring projektet, siger Stig Rømer Winther.

Annonce

Virksomheder og organisationer har mulighed for at præsentere sig på en 1.500 kvadratmeter stor udstilling i telte opstillet udenfor Rødbyhavn Sportshal, hvor omkring 70 virksomheder har mulighed for at få business-stande.

FLBC arrangeres af Femern Belt Development og Fehmarnbelt Business Council i samarbejde med Femern A/S, Femern Landanlæg A/S, IHK zu Lübeck, IHK zu Schwerin, HanseBelt e.V., Dansk Industri, Handelskammer Hamburg og 3F.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

Annonce

ANNONCE