cookie-og-privatlivspolitik
Mens tunnelbyggeriet og det forberedende arbejde hertil har stået på, har Hotel Stop'n Sleep haft vokseværk. Med en udvidelse med konference- og træningsfaciliteter, en opgradering af de allerede eksisterende værelser og en udvidelse med værelser på nabogrunden er antallet af værelser med de nye 38 steget til 142 fra at have været 52 værelser.
Mens tunnelbyggeriet og det forberedende arbejde hertil har stået på, har Hotel Stop'n Sleep haft vokseværk. Med en udvidelse med konference- og træningsfaciliteter, en opgradering af de allerede eksisterende værelser og en udvidelse med værelser på nabogrunden er antallet af værelser med de nye 38 steget til 142 fra at have været 52 værelser.
Foto: PR-foto

Femern

Hotelværelser til Femern-folk er klar

Har netop udvidet med 38 værelser til Femern-folk.
05. oktober 2021 kl. 16:00 Af Peter Levinsen Hansen

RØDBYHAVN Hotel Stop'n Sleep ved færgeterminalen i Rødbyhavn har i tiden med Femern Bælt-byggeriet fået et kæmpe rykind af tunnelfolk med behov for overnatningsmuligheder.

For at imødekomme den efterspørgsel har hotellet netop udvidet med flere værelser.

Den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner har netop afleveret 38 nyopførte hotelværelser til Hotel Stop'n Sleep som fleksibelt modulbyggeri, og der er allerede godt gang i udlejningen af de nye værelser.

- Vi har tidligere etableret et businesscenter og leveret midlertidige kontorfaciliteter og prøveboliger til Femern-projektet, så vi er kun glade for at have bidraget yderligere til det omfattende arbejde med at opføre verdens længste sænketunnel, siger projektlederen i ABC Pavilloner, Glenn Nielsen.

- Fleksibelt modulbyggeri giver mulighed for hurtigt at skalere op og ned alt efter behov, og det er let at tilpasse de omgivelser, det skal bruges i, fortsætter han.

Annonce

De 38 nye hotelværelser er i løbet af sommeren bygget på ABC Pavilloners fabrik i Engesvang i Midtjylland.

Værelserne er enkeltværelser på 14 kvadratmeter med eget bad, toilet og skabssortiment med køleskab og håndvask.

Fire af værelserne er desuden handicapvenlige, og samtlige værelser lever op til gældende krav og regler inden for brandsikkerhed, ventilation og sundt indeklima.

Bygherren Hotel Stop'n Sleep har udlejet alle hotellets eksisterende 104 værelser på faste kontrakter til håndværkere på Femern-projektet, så de nye hotelværelser er faldet på et tørt sted.

- Det er første gang, vi har arbejdet sammen med ABC Pavilloner, og det er gået rigtig fint med både samarbejdet og etableringen af de 38 nye hotelværelser, som vi allerede mærker stor efterspørgsel på. Det er meget fordelagtigt, at hotelværelserne etableres midlertidigt, så vi kan tilpasse vores udbud til efterspørgslen, da det er en væsentlig billigere løsning end at udvide de nuværende hotelbygninger, siger Jan Sørensen, der er medejer af Hotel Stop'n Sleep.

Annonce

De nye hotelværelser matcher det eksisterende hotelbyggeri, og begge bygninger er beklædt med den samme type facadebeklædning for at sikre et ensartet udtryk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

Annonce

ANNONCE