cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto fra anden sammenhæng.
Foto: POLFOTO

Femern

Jernbaneudbygning støder på nye udfordringer

Blandt andet løber mus i vejen for udbygningen.
18. september 2014 kl. 19:21 Af John Karlsen

Annonce

Nu løber også hasselmus i vejen for den i forvejen problematiske udbygning af den tyske jernbane til den kommende Femern Bælt-tunnel.

Det kom frem under tirsdagens møde i det “Dialogforum”, hvor planlæggere, lokalpolitikere og borgerorganisationer mødes for at tale om den kommende faste forbindelse og dens konsekvenser.

På tirsdagens møde i Olsenburg var jernbaneudbygningen det store tema. Den planlægning, der skal fastlægge den fremtidige linjeføring af jernbanen er på vej mod sin afslutning.

Men så er det, at planlæggerne nu har stillet skarpt på nogle områder, hvor den hidtil udpegede linjeføring går gennem levesteder for blandt andet hasselmus.

Læs mere i torsdagens udgave af Folketidende, hvor du også kan læse om den 21-årige lærling fra Nykøbing, der er kommet med på Femern-projektet. Læs også om Femern A/S, der har givet en snigpremiere på tunnelmodeller.

Klik her for at læse Folketidende på PC

Klik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

Annonce