Annonce
Femern

Klar til løsning af akut behov

Solar er ved at klargøre butik og lager til åbning senere i denne måned. Fra venstre er det salgschef på Sjælland og Lolland-Falster, Michael Povlsen, salgsingeniør på Sydsjælland og Lolland-Falster, Nels Thygesen og intern sælger og rådgiver Thomas Kaare Rasmussen. Foto: Claus Hansen

Solar Danmark A/S slår i juni dørene op til Solar Projekt Center Femern.

Solar Danmark A/S, der er en sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi, er i fuld gang med at etablere butik og lager tæt ved Femern-projektet.

Det er intern sælger og rådgiver Thomas Kaare Rasmussen, der arbejder i virksomhedens salgsafdeling i Nykøbing, som har ansvaret for at opbygge Solars nye Projekt Center på Finlandsvej i Rødbyhavn.

Solar, der har hovedkontor i Vejen, tæller mere end 3.000 medarbejdere i Europa, hvoraf cirka 700 er beskæftiget i Danmark.

- Det er udgangspunktet, at vores kunder vil kunne få adgang til Projekt Centeret 24-7. Derudover vil det også være muligt at leje lagerplads hos os, fortæller Thomas Kaare Rasmussen om lokalerne, der er lejet af ABC Pavilloner A/S.

Projekt Centeret er på 400 kvadratmeter og er indrettet med produkter relateret til industri, el og VVS - hertil også logistik services.

Projekt Centeret er klar til åbning torsdag 17. juni.

- Vi har en utroligt høj digital trafik via Solar Webshop. Og ved at vi også er fysisk til stede ved sitet, så vil vi kunne opfylde et akut behov, hvor især el- og vvs-installatører pludselig mangler noget for at komme videre, lyder det fra salgschef på Sjælland og Lolland-Falster, Michael Povlsen og tilføjer, at virksomheden dermed ser et betydeligt forretningspotentiale ved Femern Bælt-projektet frem mod 2029, hvor Femern Bælt-forbindelsen forventes at blive taget i brug.

- Vi vil gerne være samarbejdspartner for entreprenørerne og de installatører, der udfører opgaver i direkte forbindelse, eller opgaver relateret til projektet. På den måde vil vi medvirke til, at projektet kan optimeres mest muligt ved at sikre nem tilgængelighed af komponenter. Det kan være behov i forbindelse med eventuelle nedbrud eller lignende, tilføjer salgsingeniør på Sydsjælland og Lolland-Falster, Nels Thygesen.

Og ifølge Thomas Kaare Rasmussen er Solar Projekt Center et nyt koncept hos Solar og den første af sin art.

- Vi har erfaring fra etableringen af Øresundsforbindelsen og Storebæltsforbindelsen. Så vi ved erfaringsmæssigt, hvad der efterspørges på byggepladsen. Det stiller vi til rådighed i vores kommende Projekt Center, og har vi det ikke på hylden, kan vi sikre levering inden for to timer fra vores Fastbox-center i Brøndby med 11.000 produkter eller maksimalt tre og en halv time fra vores hovedkontor i Vejen hvor 45.000 kvadratmeter rummer 260.000 artikler, fortæller Thomas Kaare Rasmussen.

Han oplyser, at kunderne - både eksisterende lokale kunder men også nye - via en registrering hos Solar kan få adgang til Projekt Centeret døgnet rundt.

- Vi er fuldt ud klar over, at vores rådgivning og ekspertise skal være tilgængelig konstant for at kunne opfylde behovet på byggepladsen, så det er vi klar til fra midten af juni, lover Thomas Kaare Rasmussen.

Og når det netop handler om rådgivning, så er den grønne omstilling ifølge salgschef Michael Povlsen hos Solar meget højt på dagsordenen.

- Når det kommer til kundens valg af komponenter og løsninger, så er vi ikke afhængig af at promovere et bestemt brand. Vi er uafhængige i forhold til den rådgivning, vi yder, fortæller Nels Thygesen og tilføjer.

- Vi er blandt andet i gang med en proces, der handler om bæredygtig emballage. Det handler om, at vi gerne vil udskifte papkasse-emballage mest muligt til fast genbrugelig emballage og kasser. Det er et element, vi arbejder benhårdt på, siger Michael Povlsen, og Thomas Kaare Rasmussen tilføjer, at Solar har et ønske om optimering levering af varer og returnering af emballage i en og samme forretningsgang.

Det er intern sælger og rådgiver Thomas Kaare Rasmussen, der arbejder i virksomhedens salgsafdeling i Nykøbing, som har ansvaret for at opbygge Solars nye Projekt Center på Finlandsvej i Rødbyhavn. Foto: Claus Hansen

Om Solar Danmark A/S:

Solar Danmark A/S er den del af Solar-koncernen, der opererer Business-to-Business i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Polen og Færøerne.
Virksomheden beskæftiger mere end 3.000 medarbejdere, heraf cirka 700 i Danmark.
Hovedkontoret ligger i Vejen, og med Solar Kundecentre strategisk placeret dækker Solar hele Danmark med Fastbox.
I 2019 fyldte virksomheden 100 år.
Virksomheden kom til Lolland-Falster 1. december 1929, hvor en afdeling blev åbnet i Rådhusstræde. I dag har Solar salgsafdeling på Københavnsvej i Nykøbing, og altså fra 17. juni et Solar Projekt Center i Rødbyhavn.

  • Solar er ved at klargøre butik og lager til åbning senere i denne måned. Fra venstre er det salgschef på Sjælland og Lolland-Falster, Michael Povlsen, salgsingeniør på Sydsjælland og Lolland-Falster, Nels Thygesen og intern sælger og rådgiver Thomas Kaare Rasmussen. Foto: Claus Hansen
  • Det er intern sælger og rådgiver Thomas Kaare Rasmussen, der arbejder i virksomhedens salgsafdeling i Nykøbing, som har ansvaret for at opbygge Solars nye Projekt Center på Finlandsvej i Rødbyhavn. Foto: Claus Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem