cookie-og-privatlivspolitik
Markedspladsen skal hjælpe lokale og regionale virksomheder til at komme med indenfor byggehegnet, når byggeriet af Femern Bælt-tunnelen nu går i gang for alvor.
Markedspladsen skal hjælpe lokale og regionale virksomheder til at komme med indenfor byggehegnet, når byggeriet af Femern Bælt-tunnelen nu går i gang for alvor.
Foto: Jan Knudsen

Femern

Online markeds-plads med link til tunnel-konsortier

Femern Belt Development har påtaget sig opgaven med at lave en online markedsplads.
04. september 2019 kl. 06:33 Af John Karlsen

Annonce

FEMERN BÆLT De virksomheder, der gerne vil have andel i det kommende byggeri af Femern Bælt-tunnelen, får nu en online markedsplads, hvor de kan byde sig til med deres kompetencer.

- Anlæggelsen af Femern Bælt-forbindelsen bliver en gigantisk byggeplads i Rødbyhavn, og entreprenør-konsortierne får et betydeligt behov for underleverandører, hedder det fra direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development. Det er her, man har påtaget sig opgaven med at drive Femern Belt Marketplace.

- Oprindeligt var Femern A/S startet på opgaven, men lukkede ned efter at være hacket af russere i 2016, fortæller han.

Bygherren har nu spurgt Femern Belt Development, om man ville påtage sig opgaven.

- Det er ikke noget, vi kommer til at tjene penge på - vi skal bare have dækket omkostningerne, siger Stig Rømer Winther om de 100 euro (750 kroner), som det årligt vil koste.

Siden er etableret i dialog med de store konsortier, der her kan vælge de virksomheder, de vil i kontakt med: Sproget på hjemmesiden er engelsk og henvender sig til firmaer indenfor anlæg og konstruktion, service, transport og logistik, administration, detailhandel, miljø, sundhed og uddannelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

AF: JOHN WENNERWALD

Tålmodighed lønner sig 22. marts 2020 kl. 21.18

AF: EVA TERNDRUP

Den danske folkekirke… 19. marts 2020 kl. 06.27

AF: EVA TERNDRUP

Annonce