cookie-og-privatlivspolitik
I dag skal de delegerede fra STRING diskutere brintinfrastruktur til den tunge trafik, der blandt andet skal krydse en kommende Femern-tunnel.

6

Billeder

I dag skal de delegerede fra STRING diskutere brintinfrastruktur til den tunge trafik, der blandt andet skal krydse en kommende Femern-tunnel.
Foto: Anders Knudsen

Femern

STRING besøgte Femern-byggeri

Delegerede fra STRING-samarbejde mødes i disse dage for at snakke grøn transport gennem den kommende Femern-korridor.
01. oktober 2021 kl. 15:10 Af Peter Levinsen Hansen

RØDBYHAVN Region Sjælland er i disse dage vært for delegerede fra STRING-samarbejdet, der arbejder for grøn infrastruktur i otte regioner fra Oslo og Norge i nord til Hamborg og Slesvig-Holsten i syd.

- I den her transportkorridor, hvor vi arbejder med blandt andet grønne transportløsninger, er Femern Bælt-forbindelsen en høj prioritet og et kæmpestort projekt, der vil forandre infrastrukturen i den geografi, vi arbejder i, siger Heino Knudsen (S), der er regionsrådsformand i Region Sjælland.

Politikerne tilknyttet STRING mødes et par gange om året. Region Sjælland havde denne gang budt sig til som vært på dette møde, hvor der i går var besøg på Femern-byggeriet.

- Det betyder meget for mig som regionsrådsformand i Region Sjælland, at vi kan byde politikere fra både Norge, Sverige, Tyskland og Danmark velkommen i, hvad jeg vil kalde STRING-korridorens sweet spot. Det er her, at tingene sker lige nu, siger Heino Knudsen.

I dag mødes de delegerede til oplæg om brug og etablering af brintinfrastruktur til den tunge lastbiltrafik.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

Annonce

ANNONCE