cookie-og-privatlivspolitik
Hotel Stop'n Sleep kunne sidste år både opgradere hotellets dengang 52 værelser og udvide med konference- og træningsfaciliteter ovenpå en kontrakt med de hollandske firmaer, der står for gravearbejdet i forbindelse med etableringen af Femern Bælt-forbindelsen.
Hotel Stop'n Sleep kunne sidste år både opgradere hotellets dengang 52 værelser og udvide med konference- og træningsfaciliteter ovenpå en kontrakt med de hollandske firmaer, der står for gravearbejdet i forbindelse med etableringen af Femern Bælt-forbindelsen.
Foto: Jan Knudsen

Femern

Stop'n Sleep udvider med 38 pavilloner

Fra 1. august har Stop'n Sleep Hotel 38 ekstra værelser grundet stor efterspørgsel.
09. maj 2021 kl. 16:59 Af Peter Levinsen Hansen

RØDBYHAVN Der er stor efterspørgsel på overnatning til tunnelarbejdere udefra. Det mærker man især på Stop'n Sleep Hotel i Rødbyhavn, hvor man udvider med 38 nye pavilloner fra 1. august.

- Jeg får stadig rigtig mange henvendelser på folk, der gerne vil overnatte. Dem sender jeg hele tiden videre til mine kolleger. Så vi er ikke bange for at bygge dem. Vi skal såmænd nok få dem lejet ud, fortæller manager på Hotel Stop'n Sleep Richard Nyborg.

- Vi ser jo et behov, der rækker ud over behovet for Femern-byggeriet. Det kan selvfølgelig godt være, at der kommer en entreprenør udefra og siger, at det lejer jeg til mine folk de næste to-tre år, så gør vi selvfølgelig det. Men hvis ikke, bliver det til det, man kan kalde almindelig hoteludlej- ning.

Mens tunnelbyggeriet og det forberedende arbejde hertil har stået på, har Hotel Stop'n Sleep haft vokseværk. Med en udvidelse med konference- og træningsfaciliteter, en opgradering af de allerede eksisterende værelser og en udvidelse med værelser på nabogrunden er antallet af værelser med de kommende 38 steget til 142 fra 52 værelser.

Indtil videre er der dog ikke yderligere planer om udvidelser.

Annonce

- Der er mulighed for det, men vi har ikke noget på tegnebrættet lige p.t. Vi er jo ikke de eneste, der kan udvide, fortæller Richard Nyborg.

Det er den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner, der skal stå for at levere de 38 nye pavilloner. Siden september 2019 har virksomheden været etableret på Finlandsvej med et businesscenter med 12 erhvervslokaler, der har leveret midlertidige kontorfaciliteter og prøveboliger til Femern-projektet. Aftalen med Hotel Stop'n Sleep er en lejekontrakt af de midlertidige hotelværelser på fem år.

- Modulbyggerier eller pavillonbyggerier som det her har p.t. kun en levetid på fem år. De må ikke stå mere end fem år. Medmindre der bliver givet noget dispensation eller ændret i lokalplanen, så skal de ned, fortæller Richard Nyborg, der også fortæller, at det ikke kan betale sig for hotellet at eje de nye pavilloner.

- Kigger man på, da de byggede Storebæltsbroen, har de lige solgt de sidste pavilloner herfra til en krone. De er ikke noget værd, fordi loven om midlertidig bebyggelse er, som den er. Vi ville såmænd gerne have dem stående længere, fortsætter han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

Annonce

ANNONCE