cookie-og-privatlivspolitik

Foto: John Karlsen

Femern

Tyske medier: Fehmarnsund-broen må muligvis lukkes

Teknikere er i øjeblikket i gang med en nøjere gennemgang af Fehmernsund-broen mellem øen Fehmarn og det tyske fastland.
26. august 2014 kl. 06:28 Af John Karlsen (jk@folketidende.dk)

Annonce

En undersøgelse i foråret har ifølge NDR1 Welle Nord afsløret, at den 50-årige bro har det langt dårligere end forventet, og at det kan blive nødvendigt med kort frist at spærre for trafikken.

Det har hidtil været kendt, at den en-sporede jernbane på broen ikke er holdbar nok til de godstog, Femern Bælt-forbindelsen vil bringe med sig. Nu viser det sig, at også broens vejdel har det dårligt. En rapport ventes offentliggjort i den kommende uge.

Fehmarnsundbroen er en hovedfærdselsåre for både bil- og togtrafikken mellem Skandinavien og kontinentet, og det vil have omfattende konsekvenser, hvis broen må lukkes – selv for kortere tid.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

Annonce