cookie-og-privatlivspolitik

Foto: John Karlsen

Femern

Tyske medier: Fehmarnsund-broen må muligvis lukkes

Teknikere er i øjeblikket i gang med en nøjere gennemgang af Fehmernsund-broen mellem øen Fehmarn og det tyske fastland.
26. august 2014 kl. 06:28 Af John Karlsen (jk@folketidende.dk)

Annonce

En undersøgelse i foråret har ifølge NDR1 Welle Nord afsløret, at den 50-årige bro har det langt dårligere end forventet, og at det kan blive nødvendigt med kort frist at spærre for trafikken.

Det har hidtil været kendt, at den en-sporede jernbane på broen ikke er holdbar nok til de godstog, Femern Bælt-forbindelsen vil bringe med sig. Nu viser det sig, at også broens vejdel har det dårligt. En rapport ventes offentliggjort i den kommende uge.

Fehmarnsundbroen er en hovedfærdselsåre for både bil- og togtrafikken mellem Skandinavien og kontinentet, og det vil have omfattende konsekvenser, hvis broen må lukkes – selv for kortere tid.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

Annonce