cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Folketingsvalg '15

Valgplakat ramt af skud

En af folketingskandidat René Christensen (DF) valgplakater er blevet beskudt.
05. juni 2015 kl. 16:29 Af Margit Olsen

Annonce

Mange folketingskandidater må i disse dage se på, at deres valgplakater bliver vandaliseret af hærværksmænd. En særlig grov form for hærværk er en af René Christensens valgplakater blevet udsat for. Der er blevet skudt på plakaten.

René Christensen tager dog den gennemhullede valgplakat med rimelig sindsro, selv om han betegner hændelsen som forfærdelig.

- Det her overstiger godt nok min grænse for det, som jeg ellers kalder almindelige lige drengesteger, som jeg betragter de fleste hærværk på valgplakater som. Men jeg har svært ved at acceptere hærværk af denne kaliber. Ligesom nazitegn og hitleroverskæg hører til i gruppen af hærværk, som jeg ikke bryder mig om, siger den lokale folketingskandidat, som har siddet i Folketinget siden 2008.

Plakaten hænger i Sønder Kirkeby omkring seks kilometer fra René Christensens hjem i Systofte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.