cookie-og-privatlivspolitik
Morten Hemmingsen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen bliver en del af holdet i musicaludgaven af "Midt om natten", der blandt andet også består af Gustav Wolter, Allan Mortensen og Jimmy Jørgensen. (Stillfoto)

4

Billeder

Morten Hemmingsen og Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen bliver en del af holdet i musicaludgaven af "Midt om natten", der blandt andet også består af Gustav Wolter, Allan Mortensen og Jimmy Jørgensen. (Stillfoto)
Foto: Tivoli/Free

Gossip

Badehotellet-stjerne lander kæmperolle i Gasolin-musical

Morten Hemmingsen, der er kendt fra TV2-serien "Badehotellet", skal spille Arnold i genoptagelsen af musicalversionen af hitfilmen fra 1984.
08. juni 2021 kl. 08:00 Af Ritzau

Efter en periode med udsættelser grundet coronanedlukningerne vender musicalen "Midt om natten" tilbage denne sensommer i en række byer landet over.

Og denne gang er det med nye kræfter på scenen, annoncerer Tivoli i en pressemeddelelse.

Morten Hemmingsen, der er kendt fra TV2-serien "Badehotellet", hvor han spiller den rebelske fisker og forretningsmand med samme fornavn som ham selv, har nemlig landet hovedrollen som Arnold.

Rollen overtager den 40-årige skuespiller fra Troels Malling, som hidtil har spillet Arnold.

- Gasolin er en kæmpestor del af Danmarks musikhistorie, og "Midt om Natten" er en ikonisk film. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at være med til at føre historien fra film til scene, siger Morten Hemmingsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Ved siden af Morten Hemmingsen står skuespilleren Gustav Wolter, der i 2018 fik sit gennembrud som den anden hovedrolleindehaver, nemlig den oprørske Benny.

Morten Hemmingsen er ikke det eneste nye ansigt på rollelisten. Den 32-årige skuespillerinde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen overtager nemlig rollen som Susan Himmelblå fra Lea Thiim Harder.

De to nye tilføjelser på rollelisten bliver en del af et rutineret hold, der udover Gustav Wolter allerede består af Allan Mortensen, som spiller vagabonden Tusindfryd, og Jimmy Jørgensen i dobbeltrollen som brugtvognsforhandleren Charles og som rockerleder.

Desuden medvirker et stort ensemble og band, der tilsammen tæller mere end 30 personer.

Midt om Natten-musicalen er inspireret af filmen med samme navn fra 1984 med Kim Larsen og Erik Clausen i de altoverskyggende hovedroller.

Annonce

Musicalen indeholder en række af Kim Larsens og Gasolins største hits som "Papirsklip", "Langebro", "Kvinde min", "Tarzan mamma mia" og selvfølgelig "Midt om natten".

Repremieren finder sted den 4. august i Vejle, og derefter følger en omfattende danmarksturné.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE