cookie-og-privatlivspolitik
Ringo Starr fejrer normalt sin fødselsdag ved at holde live-koncert. I år var festen flyttet online på grund af coronavirus.
Ringo Starr fejrer normalt sin fødselsdag ved at holde live-koncert. I år var festen flyttet online på grund af coronavirus.
Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Gossip

Beatles-stjerne fejrede 80-års fødselsdag med virtuel fest

Mere end 130.000 fans så med, da Beatles-stjernen Ringo Starr inviterede til virtuel fest på sin fødselsdag.
08. juli 2020 kl. 07:33 Af Ritzau

Annonce

Med lidt hjælp fra sine kendisvenner fejrede Beatles-stjernen Ringo Starr sent tirsdag aften dansk tid sin 80-års fødselsdag med et stort virtuelt arrangement.

Mere end 130.000 fans så med, da trommeslageren spillede og fremviste arkivoptagelser af hits som "Come Together," "All You Need is Love," og "With a Little Help From My Friends" fra Beatles' kæmpe bagkatalog.

Ringo Starr markerer normalt dagen ved at invitere hundredvis af fans til live-koncert, men det kunne ikke lade sig gøre i år på grund af den igangværende pandemi.

- Som de fleste af jer ved, elsker jeg en god fødselsdagsfest. Men det er det forkerte år at invitere til sammenkomster af noget art, lød det på et tidspunkt fra Beatles-stjernen til de mange seere.

Undervejs blev det også til flere hilsner og hyldester fra trommeslagerens kendte venner. Blandt andet musikerne Sheryl Crow og Kenny Loggins samt filminstruktøren David Lynch.

Flere fans havde også håbet på en virtuel genforening mellem Starr og det andet nulevende Beatles-medlem, Paul McCartney, men de måtte se langt efter guitaristen og sangeren, der kun dukkede op sidst i festen i et arkivklip fra en gammel Beatles-koncert.

Det var ikke kun Ringos stjernevenner, der hyldede trommeslageren i løbet af dagen.

Allerede inden festen gik i gang modtog Beatles-stjernen således en fødselsdagshilsen hele vejen fra rummet, da Nasas køretøj Curiosity Rover sendte et billede og lykønskning fra Mars over Twitter.

- Tillykke med de 80 år Ringo. Her er min udsigt til jorden (og Venus) fra Mars' overflade, hvor jeg tænker på dit budskab om fred og kærlighed, lyder det i beskeden.

Ud over at tage del i fejringen blev alle deltagerne til den virtuelle fest også opfordret til blandt andet at donere penge til Black Lives Matter-bevægelsen.

Ringo Starr er verden over kendt for sin humor og sin afslappede personlighed.

Sammen med John Lennon, Paul McCartney og George Harrison udviklede han sig i starten af 1960'erne til et globalt ikon som del af gruppen The Beatles.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce