cookie-og-privatlivspolitik
Emil og Theis Midé Erichsen er sønner af tv-vært og sejlerentusiast Mikkel Beha Erichsen. De tre har medvirket i flere sejlerprogrammer på TV2, og endnu et er på vej. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2020)
Emil og Theis Midé Erichsen er sønner af tv-vært og sejlerentusiast Mikkel Beha Erichsen. De tre har medvirket i flere sejlerprogrammer på TV2, og endnu et er på vej. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2020)
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Gossip

Beha-sønner sætter ny danmarksrekord

Brødrene Emil og Theis Midé Erichsen slog den hidtidige rekord for at sejle Danmark rundt med hele ti timer.
01. juli 2020 kl. 13:57 Af Ritzau

Annonce

Tv-værten Mikkel Behas sønner Emil og Theis Midé Erichsen har sammen med en række andre rutinerede sejlere sat en ny dansk rekord.

Om bord på båden Childhood1 har besætningen sejlet Danmark rundt på bare 70 timer og seks minutter. Det er hele ti timer hurtigere end den tidligere danmarksrekord.

Det skriver TV2.

Båden passerede den virtuelle målstreg foran Aarhus klokken 13.03 onsdag, oplyses det på løbets officielle side Round Denmark Race.

Det er dog værd at bemærke, at den tidligere rekord er sat på en anderledes rute, som startede ved Kielerkanalens udsejling og sluttede igen ved indsejlingen i Kiel.

Beha-brødrene sejlede fra Rømø søndag og sluttede ud for Aarhus. Det er den rute, der fremadrettet er godkendt som den officielle Danmark Rundt.

Emil og Theis Midé Erichsen var foruden at være en aktiv del af sejladsen også såkaldte "on board reporters", som skulle dokumentere rekordforsøget.

De to brødre har brugt en del tid på vandet i de seneste måneder, hvor de - sammen med deres far - har optaget "Kurs mod danske kyster".

I programmet kommer familien blandt andet forbi Smålandsfarvandet, det Sydfynske Øhav, Limfjorden og Læsø, og på en del af turen har de fornemt besøg.

Kronprins Frederik sejlede nemlig med på en del af ruten og lagde sammen med Beha-familien til land i Nordjylland, hvor de mødte lokalbefolkningen og besøgte en række af områdets interessante steder.

Programmet får premiere 9. juli.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce